ENTRE CAMINS PER BIRMÀNIA

Publicado: 19 octubre, 2011 en Sin categoría

Quan pedales pels camins de l’interior del país, te n’adones de la mancança de repressió brutal que hi pots trobar, per exemple, a Yangon, la seva capital. Es presenta alguna cosa pitjor. Un poble ignorant i profundament controlat per la seva religió. Poca misèria i si molta pobresa. Però molta por; la seva recent història així els ha marcat.

Myanmar és un viatge en el temps on la meva càmera va intentar reflectir els matisos d’un país peculiar i atractiu a l’espera d’una ajuda; però no la que es preten imposar des d‘Occident, si no la que permeti el seu progrés natural d’acord amb la seva idosincràcia.

1000 km. en bicicleta entre camins per Birmania, entre perspectives interiors i aprofitaments exteriors, per intentar donar diferents angles visuals per ajudar a entendre una situació conflictiva d’una manera molt més amplia i objectiva.

El Cafè del Teatre de l’Escorxador acull, fins el pròxim 30 d’octubre, l’exposició solidària Entre camins per Birmània, una col·lecció d’imatges que el fotògraf Jordi Varela va portar a terme durant la seua estada en aquest país asiàtic. LA COL.LECCIÓ ÉS DONADA A LA ONG COLABORA BIRMANIA i totes les còpies que es venguin aniran destinades directament a Mae Sot (Thailandia)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s